Tuesday, December 29, 2009


hai all aku just nak kongsi2 jew cita ngan hampa semua..okai tak salah aku 2 or 3minggu yang lepas aku guna shampoo baru kan,tapi shampoo yang aku guna tu pown tak ok membuat kan rambut aku lagi bermasalah siap kering lagi huhuuu lepas tu gugur ngan teruk sekali...
now aku bertukar kepada shampoo yang baru pulak tetap loreal tapi yang lain...
setakat nih okai la aku guna rambut jadi lembut,lembab2 so nampak nice la...
tapi next time tak tau pulak nak jadi macam mana hikhikhik:)

1 comment:

M Nazri said...

Kot dah expire kot shampoo tu.