Tuesday, January 5, 2010

semasa tunggu ketibaan pihak lelaki datang...aku pose dulu:)







gambar untuk tatapan semua reader2 kat luar sana dan juga di dalam,nanti aku update lagi...banyak lagi gambar2 yang akan aku update tunggu ya:D

4 comments:

M Nazri said...

Tahniah...banyaknya hantaran

"CiNtA aNtArA aKu DaN DiA " said...

tima kasih:)

aMy@LoLipOp said...

tahniah sue..
aku happy utk hg! :)
anyway sory aku xp rumah hg, aku keja utk pendaftaran pastu aku balik rumah trus, nak jaga dania, dia xsehat.. :(
kenduri nnti aku sure p tau! :)
congrats once again!

"CiNtA aNtArA aKu DaN DiA " said...

amy thanks,ermm tak pa la nak bt mcm mn kan..t kenduri aku ang mst smpai k:)