Tuesday, January 12, 2010

aktiviti aku petang nih


aku rindu gelanggang nih...

alooo wah rajin benar nyer aku update blog aku nih,tah la mai angin apa tak tau....pada hal aku banyak bz oooo...kerja tak menang tangan aik yoyo...erm tak pa nak buat macam mana kan dah reja....so kena buat gak la,dan siap kan...ok aktiviti aku pada petang ini ialah men badminton jom kawan2 joint aku....kami selala turun setiap hari selasa...tiap2 minggu.....hahaha aku pown dah lama tak turun al- maklum lah bz....so nama pown tahun baru kan so ini lah azam aku,nak start balik spot.....nak jaga balik badan aku yang sudah bulat ini aik ya.....ermmm ok la besok aku update len ok.....daaaa aku selamat petang ya kawan2,penuhkan aktiviti petang anda dengan menda yang bfaedah huhuhu:)

1 comment:

M Nazri said...

Bagus tu. Kena ada healthy lifestyle. Baru ceria.