Tuesday, January 26, 2010

bayu senja



muka heppi,malam tu aku pakai dress yang kim beli tu
so sweet sangat2 hahaha puji diri sendiri
tak salahnyer:)


ermm hakim ,yang tak nak senyum
n buat muka tah apa2 hahaha


ketam masak pedas hahaha
kamera tak cantik kan gelap jew gmbar tap aku nak tak gak
hakhak hakhak


sup daging thai


ikan merah masak 3rasa,lagi la tak nampak apa kan
hahahahha

hai all,minggu lepas aku g dating ngan hakim kat bayu senja...tempat dia sangat2 la romantiks hakhakhak tiba2 terasa macam mula2 bercinta cintan dulu huhuhu....sambil2 jalan kat pantai tu sambil2 sembang la apa yang patut kan...hikhik lepas dah letih jalan2 kami nek keatas.....apa lagi cari kedai makan la lapooo dh nih...malam tu kami makan ketam batu masak pedas 2ekor rm35,sedap wey aku pertama kali makan ketam batu hahaha,sup daging thai sedap,telur dadar ngan ikan merah masak 3rasa...semua makanan yang nya sedap puas hati gila tak rugi tau p makan kat sana...2 owang makan rm82.00lebih kut tak salah aku,memang puas hati bbaloi sangat2:)

2 comments:

lynn_82 said...

wei..guna la flash amik gambaq time malam...kan aku dah tak leh tgk gambaq ketam masak cili tue...golap ja....huhuhu

"CiNtA aNtArA aKu DaN DiA " said...

hahaha tak pa tngu bulan dpn sue tukar hf hakhakhak:)