Wednesday, February 4, 2009

~TAG AKU~



Here are the rules
-List these rules on your blog.-Share 7 facts about yourself on your blog.-Tell 6 unspectacular quirks of yours.-Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.-Link the person who tagged you.-Leave a comment for each blogger.

7 even facts 'bout me :

1~aku suka bersukan,huhuh leh kata smua negeri kat malaysia nih aku g travel sbb sukan..
2~aku suka bercakap,tlalu ramah sngat la kut mmg pown kadang2 kwn2 aku ckp "sue hg leh diam sat dk"oppppssss!!!!
3~aku suka berkawan,leh kata setiap negeri yang aku travel aku da kwn2 unk bwk aku jalan lalalalalalala~~~tak rugi berkawan oooo:)
4~sowang yang hepi..mmg suka gelak n suka bt lawak bodo kat kwn2 tapi lawak aku laku gak ooo huhuhu lau aku merapu ada ja kwn2 aku nk tlg gelak:p
5~aku tak suka adalah membaca,jgn duk bg la paper kew tambah2 novel sowie la..lg aku tak bc tah2 novel too yg tngok aku liks hakhakhak...tengok2 gmbr jew ok la...
6~paling suka mkan laksa,tapi apa kan daya kena stop dh skrg coz muka daa truk la....:(
7~last pasal aku,aku jenis tak kisah mcm mn pown tak pa,tp jgn bt aku marah lau aku marah smua perkatan yg tak bgs akan kluar dan mslah kat bdk yg kena marah tooo...tp aku marah kejap jew abih lama 2hari jer....

6ix unspectacular quirks about me :

1~suka jerit hikhikhik truk toii aku nih..
2~hangin gak aku kdng2 tak la slalu,kcuali ngan pak abu aku leh hangin smpai smgu ooo..
3~aku paling pantang owg tnya aku soalan yg sama brulang2 leh maki owg too ooo..tanya skali dh aku faham...n pling tak suka bila aku tdr owg kejut aku kalut,bg aku tkejut comfrom aku bebai trs...
4~gediks gak aku kadang2,control gak huhuhuhu
5~smgu skali br aku kemas bilik,huhuhu mmg trk an aku tapi bila dh kemas bilik smpai habuk pown tak dk..punya rajin....lau time aku tak rajin bilik mcm tong sampah...
6~suka berangan mcm2 aku nk ish tak tau la bila leh dpt smua too..(yg diangankan):p

*dah siap k.tikah su nyer taq*

2 comments:

sweetheart said...

bagus2 mendengar kata semuanyer yer..

Abu hurairah EIM 2 said...
This comment has been removed by a blog administrator.