Tuesday, August 11, 2009

siapa tahu??tolong bagitahu haku ok:P


haii all,aku tak dak apa nak cita,cuma nak tanya hampa semua jew...sapa tahu kat mana ada jual "FED NONI"nih????aku nak beli la,susah betoi la nak cari pengedar dia..lau hampa nak tau pasai apa aku duk cari sanggat benda nih,sebabnya benda nih dapat menghilangkan jerawat muka haku nih..hari tu dah ok tapi di sebabkan kehabisan stock tu la jerawat aku nek balik:(so sapa2 yang tahu tolong bgtau aku na..tima kasih:)

2 comments:

lynn_82 said...

tak salah kak ina benda ni macam perasan ada kat Carefour..depan LeoMag tue...

"CiNtA aNtArA aKu DaN DiA " said...

hikhik thanks k.ina,su dah dapat dah owg jual tu kak zana:)hepi nyerr...