Friday, August 21, 2009

kesan "fed noni"kat muka aku



ni muka aku sekarang nih:)
lihat lah kesanya kwn2












ASSALAMMMUALAIKUM SEMUA,
ok kat sini aku nak bagtau kat hampa di luar sana tentang prodak noni iaitu sejenih buah mengkudu yang mempunyai banyak khasiat ramuan perubatan sehingga la ia dikenali sebagai"RATU TUMBUHAN".....aku tak nak cakap banyak2 kat sini just nak bagitahu hampa semua"FED NONI" NIh dapat menyembuhkan pelbagai penyakit kencing manis,darah tinggi,sakit puan,sakit sendi,sengal,asma,sakit buah pinggan,resedung,kaki busuk,kulit sensitif,sakit kuning dan macam2 lagi la...terutama kepada yang masalah jerawat ia nya amat bekesan sekali...contoh aku bagi tau kat hampa smua adalah diri aku sendiri yang sememangnya mempunyai masalah jerawat yang teruk,tapi sekarang nih alhamdullilah dia dapat mengawal dan merawat jerawat kat muka aku nih dan juga kesan parut jerawat berkurangan..dah 5botol aku guna setakat nih memang banyak perubahan la kat muka aku....aku bagi contoh2 muka aku kat hampa semua tengok lah sendiri kesan nya:)

2 comments:

zetyelisya said...

sapu kt muka ker sue or minum

"CiNtA aNtArA aKu DaN DiA " said...

su buat dua2 la kak pura...makan ngan sapu kat muka...setakat nih alhamdullilah la...cuba la kak pura insyallah bekesan:)now hepi ngan muka suk alhamdullilah...badan pown sihat...:)