Wednesday, January 5, 2011

buat rambut kerinting

kisahnya bulan lps bulan disember hikhikhik mula dia mcm nih,aku nya rambut lanih ada masalah tak tau la mcm mn leh jd msh sebelum kawen tak dk masalah pown...sebelum kawen aku mnpunyai rambut yang cantik sekali hahah lepas2 dah kawen nih rambut aku jadi berminyak pakai shampoo apa pown tak leh nk ok..hairan sungguh low,rasanya hormon kut...biasa la dah kawen hormon semua tukaq la,so tak pa la ajak emmi g pacifik nak makan kut tak salah aku la dah tak  brp ingt huhuhu lps makan apa semua sambil duk jln sambil duk story kat emmi la mslh rambut aku nih,lps tu tnmpak owg cina bt promosi untuk rambut la...pakej dia rm 180 ada 3 la nak bt apa pown buleh nak warna ka nak lurus ka nak kering kew apa sj jew buleh..dia bg 3pilihan so aku nih ketaq kepala tak dk dah terus beli pakej tu la huhuhu,lepas balik dr pacifik tu aku trs p kedai dia buat rambut,tp syg rambut aku pendek jew tak la nmpak sngt tapi kira ok la:)

3 comments:

aMy@LoLipOp said...

uih, nama aku pun masuk skali ..
aku baru baca entry hg neh ...
hehehe :)

"CiNtA aNtArA aKu DaN DiA " said...

hikhik ha la kan kita p dua owg time tu:)

nuradilarozali said...

cute pa rambut baru ella....:)