Thursday, July 15, 2010

tengah angin satu badan sampai ke kaki tangan nih

mai cini aku cita,pagi2 nih mai reja kunci lab tak bawak ok la,pagi aku cr kak khairon la minta kunci lab kat dia...so dia tngai kat lab kak bakhyah,p ambik kat lab kak bakhyah...p2 kat dia tengok muka dia masam macam cuka la aku tanya dia awat nih marah kat kat aku kew dia diam tak pa la aku tnya kunci pown dia dia diam ok tak pa..lepas tu aku tanya banyak2 kali baru la dia jawab ok la kan,tak tau la apa masalah dia..tapi aku nak mintak maaf la kat dia la sebab tak dapat simpan beg yang istimewa untuk dia pada majlis kenduri aku tu...tak sangka la beg2 tu semua abih mintak maaf banyak2 kat dia ngan kak kahairon...ok stop kisah tu kat sini:)
ok masuk pulak lab aku alhamdullilah bersih,sebab semalam aku da sms kak khairon mintak dia panggil cleaner cuci lab aku,tima kasih banyak2 kak khairon ya:)tak pa la masuk palak bilik aku tak sangka la pulak laci2 yang aku simpan surat2 peribadi aku tu macam dah kena selongkaq,surat loun aku apa semua kan..ish aku tak mau tuduh sapa2 la,sapa2 yang buat reja macam tu aku bagatau la siap2 aku tak halal kan apa yang dia baca tentang hal peribadi aku duni dania akhirat.mai reja hari nih ingat nk buka baru."INGAT TUHAN NAMPAK APA YANG BERLAKU,DUNIA AKHIRAT AKU TAK AMPUN KEPADA PENCEROBIH TERSEBUT"...jangan la terlalu suka ambik tau hal owang,peraka tersebut hanya syaitan jew yang suka...aku doa kan owang mcm nih cepat insaf aminnnn.................

8 comments:

aMy@LoLipOp said...

hmm... xpa sue ..
sabaq .. dugaan utk hg ..
hg kan baru kawen .. jgn bad mood bad mood.. :)
xsgka btoi hg mai2 keja, ada plak crita mcm ni ..
kepada penceroboh tuh, like u said
allah nmpk perbuatan dia .. slmt di sini blum tntu di sana
xpsl2 dah berhutang dgn hg di akhirat .. hmm
apa la yg dapat bila bg org sakit hati ..
pa pun be patient my fren
chill! ;)

zarirah zabidi said...

sabaq su..jgn naik angin sgt..mu tu br kawen ja...heheheh..nnti kalo org tu bsalah msti dia jmpa su kan..mintak maaf..2pn kalo dia berani la..

"CiNtA aNtArA aKu DaN DiA " said...

amy:aku tngh sbr g nih:)
kak irah:mmg la baru kawen tapi lau owg bt mcm tu kat kak irah pown tak leh sbr kan...ingt mai reja nak buka buku baru dlm hdp alih2 jd mcm nih plak...huhuhu

"myheart"-abieyazaly- said...

ha la pasai hg janji dng aku,aku pon x heran sngt la,aku pon bkn kwn baik hg.x payah la dok sebut dlm blog,kan aku kata kat hg dah forget it...lain kali jng janji &jng cerita..aku kan jenis kebuloq...

"myheart"-abieyazaly- said...

ni pembetulan sket hg x call pon k.keron,mcmana hg nak ambk kunci kat dia..hg suh org,di c2 nampak dah kan...smpikan kak keron sendiri mai antaq kunci tu kat lab aku...apa ni...aku minta maaf kalo aku salah,hg bkn x nampak aku tngh bt keja bkn dok saja..aku bt keja sorang2 x minta tolong pon ada aku kisah...x syok la kalo keja mcm ni hg faham2 la sendiri...susah cari,senang lupa apa kes...

"CiNtA aNtArA aKu DaN DiA " said...

kak bakhyah kan kami dh mintak maaf kami tak kata pown hmpa kebuluq kan,mn la kami tau menda tu dah abih ingt ada lg...so bila kami kat dh abih hr tu trs hampa jd mcm ni...lps tu kami nk bagitau la ya la kami kan selalu mintak tlg bt reja kat hampa,ya la kami nih tak reti sngat lagi pown lab kami nih ssh sikit nk bt sowg2 kan,lagi satu ms kami nk p tlg hampa kat lab tp hampa tak maitu mcm mn kami nk tlg...tak pa la kami hargai aih apa yg hampa tlg kami...tima ksh bnyak2 la,kami call kak kahiron la tnya kunci,dia kata da kat lab hampa tu yg kami p...tak pa la kami tak kisah hampa nk kata apa pown kami hormat hampa lg sbg kwn ngan kakak...ermm kami bt n3 tu bkn nk gdh ngan hampa cuma mintak maaf tu sj,just story cita betoi...itu sj kami cuma angin bilik kami la owg slongkaq itu sj...yang hampa nk trasa lebih2 tu pasai apa?kan kami dh mintak maaf...mintak maaf lagi sekali la ya kami tak pnh nak gdh ka apa ka ngan kwn2 kami..kami anggap kwn2 kami semua kawan bek tima ksh bnyak2 ya:)

aMy@LoLipOp said...

adei la ..
apa ni .. bnda kck ja kut ..
xsuka la baca menda² macam ni ..
KITA KAWAN XMO LA LAWAN NA :P
mybe masing² angin xok kut ..
tuh semua berangin ..
sue plak dok bara psl blk kena selongkaq tuh ja ..
patut nya klo dapat tau sapa yg selongkaq, mau p 'lepaih hangin' kat org tuh ja !
bab² yang xsangkut paut, xpyh la nkp perangat plak..
bagi ruang kat sue sat ..
kecian kawan baru ja kawen, timbol plak hal² yang xmenyenangkan nih .. :(
sabaq sue Allah tau & nmpk semuanya ..

"CiNtA aNtArA aKu DaN DiA " said...

ya la,thnks wey:)