Wednesday, October 21, 2009

adoiii......


ok u all semua jangan tanya aku ek mana p gambar2 blogger2 yang aku tak dalam blog aku nih tiba2 hilang,aku buang,delete apa2 jew la...lau u all nak tau tuan2 blog2 tersebut tak nak aku tak link blog depa ngan gambar2 candid depa...tak pa la noh hampa kenai yang duk ada ni sudah la na....lagi satu aku nk cakap aku tak dak niat nak mengaib mana2 blogger ok...ok aku mintak maaf kat blogger2 yang tak suka aku tak link ngan gambar2 depa:)hepi2 lah selalu.....

2 comments:

aMy@LoLipOp said...

hahahaha...
no heart feeling la beb! =P
nyway thx coz 'mendgr kata dan mendelete'!
hehehe...
real appreciate dat!
muaxxx!!! ;)

astika said...

hehe x pa no prob.. aku x marah pun... cuma 1 pic terover tonggek tu nampak kelakar gila tp x pa hg dah delet aku ok jaaa.... x perlu sori pun. Aku no hal... small metter...