Saturday, September 12, 2009

tiba2 mood nak bt n3 kembali:)


berbagai koleksi jam


nih la gambar terakhir aku ambik,lepas tu kena tegur


hantaran





cantik sangat nih wey









taman bunga







green set



so cute


hahahaha


ladang kacang hahahhaaa


macam pulun ja pict nih kan:P


dalam lif


me n kak khairon




black roses



depan lif pown nk bergambar


roses


bekas2 yang menarik





pemandangan yang cantik:)


hahaha


alooo semua kekawan haku,lama bebenor ek aku tak update blog nih....macam biasa la penyakit malas aku nih melanda diri...hahaha ayat tak leh blah....ok tak pa abaikan la kisah penyakit malas aku tu ek..ok hari nih 11/09/2009 tak salah aku puasa yang ke21kan wey, aku ngan kak bakhyah n kak khairol g"SSF"ala hat jual barang2 umah nih,hantaran la dan macam2 g la...apa tu yang dalam astro tu tah aku pown tak tau la nak bgtau kat hampa:)...depa la cakap kat aku,barang2 kat cni cantik2...tapi memang betoi terlalu2 cantik,aku tengok rasa semua nak beli wey,nak hias umah aku terutama sekali bilik tidur aku tu...hohohohooooo:)lau hampa nak tau dari tingkat bawah sampai la tingkat 4 aku asyik ambik gambar jew....hahaha teruja gila wey,kat sana nak tangkap gambar kat sini nak tangkap hahahahaaa last2 sekali seorang pekerja dia tegur aku,siap cakap lagi"kakak kat sini tak benarkan bergambar"peduli apa aku...hahahaa...lantak la janji aku puas,bukan aku nak tiru pown ideal hampa tu,cuma niat nak bergambar jew...hahahahaaa...mai kita tengok ya gambar2 yang telah tertangkap oleh aku hahahahaaa:)

4 comments:

astika said...

Peerrgghhh!!! banyak gila hang bergambar dah la kat situ ada CCTV.. aku nk ambik sekeping gambar pun terkemut2 takut depa nampak hehe....

"myheart"-abieyazaly- said...

amboi sakan aihh...punya tempek pic dia...

"CiNtA aNtArA aKu DaN DiA " said...

hahaha aku bt tak tau jew huhuhu...ha la kak bakhyah tngu lagi mst masukan semua gambar2 ini hahaha:)

zarirah zabidi said...

patut kn marah..bnyk gila gambar..hehehehe..kalo satu dua ok lg..ni mak aih..kat 1 album ni..ehhehehehehehe..jgn marah aaa..